« terug naar vorige pagina

Praktijknieuws

Vakantie 

In de week van 14 juni tot en met 18 juni zijn wij met vakantie! Voor informatie over hoe de waarneming is geregeld belt u ons gewone telefoonnummer.

Geef wijzigingen door

Om uw gegevens in ons systeem up to date te houden willen wij u vragen om wijzigingen in uw adres, telefoonnummer en e-mailadres aan ons door te geven.

2021-04-01

Twee nieuwe huisartsen in de praktijk

Per 1 maart 2021 zijn er twee nieuwe huisartsen bij ons werkzaam. Op maandag treft u dokter Ward de Valk en op woensdag en vrijdag Dokter Katinka Kremer.

Zij stellen zich kort aan u voor:

Ward de Valk

Per maart 2021 werk ik iedere maandag als waarnemend huisarts in huisartsenpraktijk Biesheuvel. Medio 2020 heb ik mijn specialisatie als huisarts afgerond, daarvoor heb ik als basisarts voor verschillende disciplines gewerkt zoals de orthopedie, chirurgie en ouderengeneeskunde. Voor al uw klachten of problemen kunt u bij mij terecht, met speciale interesse in klachten van het bewegingsapparaat en kleine chirurgische ingrepen! [foto volgt nog]

Katinka Kremer

Na mijn studie geneeskunde heb ik gewerkt als arts-assistent gynaecologie, urologie, orthopedie en spoedeisende hulp. Sinds november 2020 ben ik huisarts en neem ik waar in verschillende praktijken in deze regio.  Per maart werk ik bij huisartsenpraktijk Biesheuvel op de woensdag en de vrijdag. Ik ben een betrokken  en ondernemende huisarts, dus laat me weten waar je mee zit, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Katinka Kremer